Mogelijkheden

Bij Leonie Haselager kleur en kledingadvies kan je terecht voor:

Kleurenanalyse

Bij een kleurenanalyse wordt gekeken naar je uiterlijke kenmerken zoals de kleur van je huid, ogen en haar. Aan de hand van jouw natuurlijke pigmenten wordt jouw persoonlijke kleurenwaaier samengesteld. De kleurenwaaier is bedoeld om je te ondersteunen bij het organiseren van je garderobe en je toekomstige aankopen.

Stijladvies

Bij een stijladvies gaat het om de verhoudingen van het lichaam, maar ook om jouw kledingstijl. De meeste mensen voldoen niet aan het ideale zandlopermodel. Om dit wel te bereiken leggen we het accent op jouw sterke punten. Daardoor leid je de aandacht af van alles waar je minder tevreden over bent. Aan de hand van de analyse, stel ik voor jou een persoonlijk stijlboek samen.

Garderobekastadvies

Een kast vol maar niets om aan te trekken! Laat mij je helpen, aan de hand van jouw huidige kastinhoud stel ik geschikte combinaties samen. Ik maak er foto’s van zodat je ‘s-ochtends snel aangekleed bent en er fantastisch uitziet en tijd overhoudt voor andere zaken. Wanneer iets een echte miskoop is, kunnen we je kleding naar de 2e-hands winkel brengen. Zo verdien je weer iets terug waarmee je een nieuwe aankoop kunt doen die wel bij je past!

Personal Shopper – Advies op maat

Heb je geen tijd om te shoppen of vind je het lastig om de goede keus te maken? Dan is een personal shopper misschien iets voor jou.

Ik ga in overleg met of zonder jou op zoek naar geschikte outfits en bijzondere combinaties waar je blij van wordt. Ik houd natuurlijk altijd rekening met je persoonlijke wensen.

Workshop

Vind je het leuk om samen met een paar vriendinnen een gezellige middag te beleven? Dan bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld een workshop Stijl of Kleur te volgen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Voor meer informatie, neem contact op.