Over mij

Al jaren speelt mode een grote rol in mijn leven, van jongs af aan ben ik gefascineerd door de mogelijkheid om je te onderscheiden door middel van kleding. Daarom ben ik van mijn passie mijn werk gaan maken door bij Harmony in Colours mijn eerste opleiding te volgen tot kleurenconsulent. In 2018 heb ik deze kennis verdiept met een opleiding aan de Stijlacademie in Barendrecht. Door deze opleiding ben ik in staat een volledig gepersonaliseerd kleur- en stijladvies te geven.

Door deze kennis ben ik in staat om een totale ”look” te creëren waarin jij je prettig en comfortabel voelt. Ik kan je laten zien welke kleuren, stijl en make-up het beste bij je passen, rekening houdend met jouw figuur en jouw natuurlijke pigmenten. Mijn overtuiging is dat iedereen er stralend uit kan zien!

Het is mijn passie om je garderobe en daarmee ook je uitstraling en zelfvertrouwen een boost te geven. Mijn streven is dat wanneer je mensen tegenkomt ze zullen zeggen: “Wat zie jij er goed uit!”. Dat is een mooi compliment en daardoor voel jij je prettig en zelfverzekerd en laat je op een natuurlijke manier een goede indruk achter.

Bekijk de mogelijkheden